Dave Mustaine i-a felicitat pe Metallica

de Morrison

Dave Mustaine i-a felicitat pe Metallica
Dave Mustaine, solistul Megadeth, i-a felicitat pe Metallica cu ocazia apropierii ceremoniei Rock and Roll Hall of Fame, in care componentii Metallica vor fi premiati pentru intreaga activitate.

Mustaine le-a trimis o scrisoare deschisa, in care ii felicita pentru aceasta distinctie pe care o vor primi.

Am avut placuta surpriza de a auzi ca Metallica intentioneaza sa ma invite si pe mine alaturi de ei, la aceasta ceremonie. Cu mult regret trebuie insa sa va anunt ca nu voi putea lua parte, deoarece sunt in turneu european cu Judas Priest. Vreau insa sa le transmit lui Lars (Ulrich) si James (Hetfield) ca sunt foarte mandru de ceea ce au realizat de-a lungul timpului. Le voi dori toate cele bune in continuare lor si familiilor lor, asa cum am facut-o intotdeauna, spune solistul Megadeth.

Dave Mustaine, solistul Megadeth, a declarat ca este peste masura de entuziasmat de cele noua piese pe care le-a compus pentru noul material de studio, care il are ca producator pe Andy Undie Sneap.

"Sunt mult mai entuziasmat decat atunci cand am compus United Abominations. De fapt, nu m-am mai simtit de mult timp asa. Fiul meu Justis vine cu trupa cu lui din cand in cand prin studio si ma felicita de fiecare data pentru cat de heavy si rapid suna albumul", marturiseste Mustaine.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook