David Ellefson si Ron Bumblefoot au cantat cu niste copii

de Cristi Nedelcu

David Ellefson si Ron Bumblefoot au cantat cu niste copii


Basistul de la Megadeth, David Ellefson si fostul chitarist Guns n' Roses Ron 'Bumblefoot' Thal au cantat impreuna cu niste copii.

Acestia au fost in vizita la Boston's West End House Boys & Girls Club unde au vorbit despre muzica si au cantat cu cei mici.

Scopul clubului este de ai familiariza pe cei mici cu diferitele forme de arta, iar cei doi muzicieni au vrut si ei sa ajute. Mai jos aveti o filmare.


Nu uitati ca ne vedem cu David Ellefson la Hard Rock Cafe pe 17 Martie in cadrul unui eveniment special.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, sediul librariei Libmag (Bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3), Casa de balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 89 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)

- Acces General: 49 de lei, cu loc la masa in sala

- Fara loc: 49 de lei

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FMDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook