Megadeth a lansat un nou site web dedicat noului lor album, The Sick, The Dying... and The Dead!

de Cristi Nedelcu

Megadeth a lansat un nou site web dedicat noului lor album, The Sick, The Dying... and The Dead!


Megadeth a lansat un nou site web dedicat noului lor album, The Sick, The Dying... and The Dead! la doar cateva zile dupa ce au publicat o imagine care sugera ca se va intampla ceva pe 23 iunie.

Pe retelele de socializare, legendele thrash au impartasit urmatorul mesaj: "The sick, the dying and the dead are among us. Mark yourself SAFE from Vic Rattlehead before it's too late at sickdyingdead.com."

La acest mesaj este atasat un scurt clip video in care un transmitator emite un mesaj de cod morse, care, atunci cand este descifrat, spune: „SICK DYING DEAD”. Acest lucru confirma din nou legatura dintre postare si succesorul mult asteptat al albumului Dystopia din 2016, care le-a adus celor de la Megadeth prima lor victorie Grammy pentru cea mai buna interpretare metal.

La incarcare, acest site web afiseaza acelasi transmitator si emite aceeasi linie de cod morse, dar ofera un plus- un clip suprapus cu un filtru de distorsiune granulata care mascheaza claritatea generala.

Este un alt teaser muzical pe care liderul Megadeth, Dave Mustaine, l-a publicat prin serviciul de mesagerie video Cameo. Totusi, este destul de interesant sa auzi absolut orice din ceea ce va fi cel de-al 16-lea album de studio al grupului!

La sfarsitul transmisiei audio, fanii sunt intampinati cu un mesaj pop-up, care sugereaza o inscriere prin e-mail pentru a putea primi update-uri, precum si o directiva de a trimite mesajul „SICK” la numarul de telefon 615-237-6101. Urmatorul mesaj a fost primit in urma expedierii SMS-ului solicitat: ”You have been marked safe from Vic Rattlehead. The Sick, The Dying... And The Dead are spreading quickly....”.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: