Megadeth filmeaza videoclip

de Morrison

Megadeth filmeaza videoclip
Megadeth au filmat un videoclip pentru piesa Never Walk Alone. Proaspat intors de la filmari, bateristul Shawn Drover a declarat ca este peste masura de incantat de cum au decurs acestea.

Am facut un videoclip supertare, a spus el. Daca asta nu e metal, atunci sincer sa fiu nu stiu ce este metalul!, a completat bateristul.

Bateristul trupei Megadeth, Shawn Drover, va participa la o discutie cu fanii pe 26 august la MegaFanClub. Pentru a intra in direct sa discute cu membrul Megadeth, fanii trebuie sa fie inscrisi in respectivul club.

Intr-un recent interviu, basistul Megadeth, James Lomenzo, a declarat ca trupa din care face parte este multumita pe deplin de casa de discuri Roadrunner Records. Megadeth s-au despartit de curand de Sanctuary Records. "Deciziile de genul acesta (schimbarea casei de discuri) sunt de cele mai multe ori extrem de dificile. Dar Roadrunner ne-au fost de mare ajutor de-a lungul intregului proces. Acestia s-au aflat mereu in spatele nostru, intr-un sens pozitiv", a spus basistul.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: