Mercenary au o noua componenta

de Buvnitz

Mercenary au o noua componenta

Formatia MERCENARY are un nou tobosar in persoana lui Morten Sorensen (The Arcane Order, Submission). Partile vocale vor fi preluate de basistul Rene Pederson, decizie luata in urma plecarii solistului Mikkel Sandager.

In luna noiembrie a anului trecut, MERCENARY au renuntat la serviciile fratilor Sandager precum si a lui Mike Park. La acea data trupa declara:

''Saptamana trecuta, Mike (Mike Park - tobe) ne-a spus ca vrea sa paraseasca permanent formatia. Noi, ceilalti, ne-am gandit bine si am purtat o discutie serioasa, ajungand la intelegerea ca singurul mod in care ar putea continua formatia ar fi sa ne separam si de Mikkel si Morten', a declarat Jakob Molbjerg (chitara).

'Pe perioada anului trecut am lucrat la un nou album si a devenit clar ca nu mai impartim aceeasi viziune si acelasi entuziasm in legatura cu directia si viitorul trupei.'

Astfel in 2010 Mercenary inseamna:

Jakob Molbjerg - chitara
Ren Pedersen - bass/voce
Martin Buus - chitara
Morten Lwe Sorensen - tobe

Formatia va sustine primul concert in aceasta formula in data de 12 februarie in cadrul festivalului Rock Shock din Aars, Danemarca.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: