Concert Mes Quins in Elephant Pub Bucuresti

de Chaos Lore

Concert Mes Quins in Elephant Pub Bucuresti


Joi, 2 decemrbie, Elephant Pub din Bucuresti gazduieste un concert sustinut de trupa Mes Quins incepand cu ora 22:00.

Opening act: Aeroport.

Mes Quins sunt Silviu Gherman (voce, versuri), Ovidiu Chihaia (chitara, voce), Gina Teslaru (bas) si Ovidiu Rusu (drum pad). Au debutat anul trecut, cu piesa In The Land Of The Dead, inclusa si pe coloana sonora a serialului Efect 30 de la Prima TV, au concertat in deschiderea unor formatii cunoscute ca Noblesse Oblige, Handsome Furs si Kissogram, si vor lansa in curand albumul de debut, mixat si masterizat de Dan Serbanescu (Divine Muzak, The Pixels). Primul single, Printeso, a fost hitul verii la Radio Guerrilla, iar piesa care da titlul albumului, Electro German, se afla in prezent in rotatia mai multor posturi de radio online.

Sound-ul lor este o combinatie eclectica de synth-pop, disco punk, electro kitsch cu pastise euro-pop si versuri auto-ironice, o “injuratura iesita din gura unui batran intelept care asculta Kraftwerk”, dupa cum spun chiar ei. Recent, Mes Quins au fost prezentati intr-un documentar BBC despre situatia populatiei varstnice din Romania, dupa ce au sustinut un concert intr-un camin de batrani din Bucuresti.

www.myspace.com/mesquins
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: