Concert Namosh si Mes Quins in club Control Bucuresti

de Chaos Lore

Concert Namosh si Mes Quins in club Control Bucuresti


Vineri, 12 noiembrie, in clubul CONTROL, Namosh vine cu piese de pe ultimul sau album "PARTY ALONE . Asa cum mentioneaza si titlul, acesta va fi albumul de "party" al lui Namosh.

In 2003 Namosh E. Arslan, pe atunci in varsta de 21 de ani, a fermecat pentru prima oara publicul cu "PICKED UP FLOOZY". Devenita un hit al cluburilor la inceput de mileniu, piesa electro inca mai umple ringurile de dans din intrega lume.

Primul sau EP intitulat simplu "NAMOSH"(vinyl only, pale music) a fost lansat in 2004, bucurandu-se de succesul scenei muzicale underground. Au urmat o serie de turnee in Europa si in est.

In 2005 lanseaza "COLD CREAM" (bungalow rec) cu un videoclip in regia Motion Man & Alec Autofire, care a rulat la Cambridge Super 8 Film Festival, UK 2008.

Bjork a mentionat "Cold Cream" ca fiind preferatul ei in Q-Magazin - Song of 2005 . "The Pulse" 12" (bungalow rec) a iesit pe piata cu WhoMadeWho Remix. A intrat in topurile nemtesti DCC DJ cu numarul 16, devenind al treilea highest new entry din noiembrie 2005.

Primul sau album "MOCCATONGUE" (CD/LP+7"/Digital) (bungalow rec, 2006) include piesa "ACTION & WORDS" care ajunge pe locul 4 in topurile nemtesti de free download din 2006.

Dupa turnee in Israel, Europa de nord, sud si est, Canada si in Est, Namosh a lansat o editie limitata a Book CD cu 5 picturi originale si 4 Radio-Plays (hybriden varlag 2007). Atunci a inceput sa se focuseze pe lucrul la 2 albume paralele.

Unul dintre ele avea sa devina alubumul mai "lent" lansat in decembrie 2009 sub forma a 2LP/CD/Digital : "KEEP IT FOR LATER" (crippled dick hot wax). Include o colaborare neobisnuita cu Peter Thomas pentru "PLEURER ET RIRE" , compozitor atunci in varsta de 80 de ani. In 2010 Namosh isi finalizeaza albumul sau " rapid": "PARTY ALONE".

Printr-un turnee de forta si el insusi o forta a naturii, performance-uri live ale lui Namosh se detaseaza indiscutabil de mainstream-ul contemporan, fiind cunoscut ca un performer excentric.

In media Namosh si fenomenalul sau one-man-performance se regaseste descris prin sintagme ca :"German Wunderkind", "crazy show by a German/Kurdish star in the making" or "Berliner by choice, Kurdish by Nature"

"His musical spectrum might be broad, but anyone who's ever had the chance to see Namosh live will know that there is a lot more to this man than only his music."(FAZ)

namosh.com
myspace.com/namosh


Seara de vineri 12 noiembrie se deschide la CONTROL cu concertul trupei Mes Quins.

Mes Quins sunt unii dintre cei mai interesanti newcomeri ai scenei alternative bucurestene.” - Time Out Bucuresti

“Daca nu i-ati auzit niciodata pe Mes Quins, trebuie sa o faceti, mai ales daca combinatia de synth-pop disco-punk si electro-kitsch va trezeste pofte nebanuite si curiozitati perverse.” - Metropotam

Mes Quins stiu sa fie diferiti. Si nu doar diferiti de altii, dar si diferiti in propriile interpretari.” - iConcert

myspace.com/mesquins

Intrare concert 25 lei

Control club se afla pe , pe Str. Academiei, nr. 19, in Pasajul Victoria, intrarea dinspre facultatea de Arhitectura.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: