Mes Quins concerteaza in Tago Mago

de Chaos Lore

Mes Quins concerteaza in Tago Mago


Vineri, 15 octombrie, trupa bucuresteana de synth-pop Mes Quins revine in clubul Tago Mago (Str. Sperantei, 21), cea mai recenta aparitie din categoria locurilor cool de petrecere a timpului liber, in Capitala. Concertul incepe la ora 21 – biletul este 15 lei - si va fi urmat de o petrecere Eclectic Electric cu Vlad si Mihai.

Mes Quins sunt Silviu Gherman (voce, versuri, carisma), Ovidiu Chihaia (chitara, voce, planuri marete), Gina Teslaru (bas) si Ovidiu Rusu (drum pad). Au debutat cu piesa In The Land Of The Dead, inclusa si pe coloana sonora a serialului Efect 30 de la Prima TV, au concertat in deschiderea unor formatii cunoscute ca Noblesse Oblige, Handsome Furs si Kissogram, si vor lansa in curand albumul de debut, mixat si masterizat de Dan Serbanescu (Divine Muzak, The Pixels). Primul single, Printeso, a fost hitul verii la Radio Guerrilla, iar piesa care da titlul albumului, Electro German, se afla in prezent in rotatia mai multor posturi de radio online.

Sound-ul lor este o combinatie eclectica de synth-pop, disco punk, electro kitsch cu pastise euro-pop si versuri auto-ironice, o “injuratura iesita din gura unui batran intelept care asculta Kraftwerk”, dupa cum spun chiar ei. Recent, Mes Quins au fost prezentati intr-un documentar BBC despre situatia populatiei varstnice din Romania, dupa ce au sustinut un concert intr-un camin de batrani din Bucuresti.

www.myspace.com/mesquins

Tago Mago (Str. Sperantei, 21) mixeaza formulele de club, bistro si terasa cu ateliere culturale polivalente - film, expozitii de fotografie, pictura, teatru, sala de auditie si performace-uri. Clubul pune la dispozitie patru niveluri - subsol, doua etaje, mansarda plus terasa, in care se desfasoara in paralel activitati culturale si un clash de stiluri muzicale variind de la obisnuitul indie, de moda veche si noua, la amestecuri eteroclite de jazz, fusion, electro and anything in between. Tago Mago likes it well mixed.

www.tagomagoclub.ro
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: