Mes Quins lanseaza "Lasati-ma sa trec, sunt artist"

de Chaos Lore

Mes Quins lanseaza


Mes Quins, cei doi baieti care ne-au testat urechile si mintea cu a lor piesa devenita hit, “Printeso”, lanseaza un nou single.

In ciuda perioadei alese pentru aceasta lansare, “Lasati-ma sa trec, sunt artist!” nu se inscrie in tematica Sarbatorilor de iarna, ci se doreste a fi un simplu (dar vibrant) manifest artistic, anuntand urmatorul album al trupei.

“Daca vicisitudinile vietii ne arunca pe valurile disperarii, arta si filosofia ofera consolare”. Asa prezinta Ovidiu Chihaia si Silviu Gherman momentul lansarii albumului de debut, “Electro German”. Materialul, prefatat de “In The Land Of The Dead” (single al carui videoclip aminteste de admiratia pe care trupa o are pentru Gary Numan) a inclus deja celebra satira synth-pop, “Printeso”.

Despre Mes Quins s-a spus ca sunt cei mai interesanti “newcomeri” ai scenei alternative autohtone si reprezentantii de seama ai curentului romanesc de synth-pop cu accente disco-punk si electro-kitsch. Cei care prefera aceasta combinatie si apreciaza ironia fina (sau chiar mai putin fina) ar trebui sa includa “Lasati-ma sa trec, sunt artist!” in playlist-ul lor zilnic. Noul single Mes Quins “este o piesa despre infatuare, autosuficienta si parvenitism. ‘Lasati-ma sa trec, sunt artist’ tipa chitaristul cand nu e recunoscut de nimeni intr-o incapere. ‘Lasati-ma sa trec, sunt artist’ exclama fotograful cand o femeie lesina la metrou. ‘Lasati-ma sa trec, sunt artist’ spune actorul cand e coada la bar. Dar mai ales ‘Lasati-ma sa trec, sunt artist!’ este o piesa despre oamenii creativi care se iau prea mult in serios”, spune Ovidiu.

Single-ul, care a avut premiera la finalul saptamanii trecute pe Radio Guerrilla, va fi inclus pe cel de-al doilea album al trupei, programat sa apara in prima jumatate a lui 2012.

Ca o avanpremiera pentru noul material, Ovidiu si Silviu vor inregistra un BestMusic Live Session luna viitoare, urmand a canta in premiera noi piese, alaturi de “Lasati-ma sa trec, sunt artist!”. Pana atunci, incepand de azi, 14 decembrie, albumul “Electro German”, incluzand si noul single ca bonus-track, va putea fi descarcat gratuit de pe BestMusic.




Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: