Metal Church vorbesc despre motivele incetarii activitatii

de cristina_n

Metal Church vorbesc despre motivele incetarii activitatii

Componentii formatiei METAL CHURCH au cerut oficial scuze casei de discuri SPV Records, deoarece din declaratia lor initiala a reiesit ca falimentul casei de discuri este motivul principal pentru care trupa a decis sa-si inceteze activitatea.

"Am facut un anunt ambiguu si ne cerem scuze. Am vrut de fapt sa spunem ca falimentul labelului este o mica parte din haosul in care ne aflam in prezent ca trupa. SPV au fost dintotdeauna extraordinari fata de noi si este mare pacat ca momentan nu mai pot functiona la capacitatea maxima", au spus Metal Church.

"Au fost prea multe dezamagiri, s-a adunat prea multa frustare pentru ca sa mai continuam. Le multumim fanilor care au fost alaturi de noi, care ne-au fost dedicati de-a lungul timpului. Nu le putem spune pe de-a intregul cat de mult a insemnat sprijinul lor si cat de important este fiecare dintre ei,in parte. A fost o calatorie minunata", au declarat pe 8 iulie componentii Metal Church.

Ultimul concert din istoria trupei Metal Church va avea loc la Rocklahoma.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook