Crimena - primul videoclip al trupei pentru piesa The Bitter Pill

de Cristi Nedelcu

Crimena - primul videoclip al trupei pentru piesa The Bitter Pill


A venit vremea ca oltenii din CRIMENA sa scoata primul lor videoclip pentru piesa “The Bitter Pill”. Cu aceasta ocazie, trupa anunta lansarea primului material discografic, material care urmeaza sa fie lansat la sfarsitul lunii martie sub forma unui EP.

EP-ul care va contine patru piese, a fost inregistrat in Craiova de catre membri trupei, iar partea de mixaj si masterizare i-a revenit lui Claudio Corvo Mulas, chitarist al trupei italiene Ever Frost.

Videoclipul a fost inregistrat in incinta Casei de Cultura a Studentilor din Craiova, institutie care ofera trupei Crimena si o sala echipata in care baietii isi desfasoara repetitiile.

Inregistrarile video au fost facute de catre Alexandru Tuturescu iar montajul a fost realizat de catre membri formatiei.

Trupa CRIMENA a fost infiintata in toamna anului 2012, avand debutul pe scena in noiembrie aceluiasi an. Baietii isi descriu genul drept un Violent Groove Metal completat de un mesaj puternic si ancorat in realitate.

De la infiintare si pana in prezent, Crimena a concertat in numeroase orase din tara, atat alaturi de trupe autohtone cat si langa nume mari ale scenei metal (Jinjer, Unearth, Riul Doamnei, Violentor, Dehiydrated, Hobb’s Angel of Death, etc), anul acesta urmand sa fie prezenti pe scena mai multor festivaluri, prima confirmare oficiala fiind la Rockstadt Extreme Fest.

Mai jos puteti urmari videoclipul piesei The Bitter Pill.xx
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook