FanClub METALHEAD

Intra in Fanclub

Adauga un mesaj nou Adauga POZE

Ce concert !!!
Postat la: 11 August 2010

Salut! Tin neaparat sa va povestesc cum am ajuns la concertul formatiei Europe in Sibiu. Sunt fan al acestei formatii de cand ma stiu si mereu am vrut sa ajung si eu la un concert de-al lor. Cand au venit la Brasov in 2005 am avut ceva probleme si nu am reusit nicicum sa ajung. Vreau sa va spun ca dupa aceea am fost suparat o buna perioada de timp si mi-am spus ca voi merge cu prima ocazie la urmatoarele lor concerte din apropierea Romaniei. Si... surpriza, in anul 2007 am dat intamplator peste un articol in care se spunea ca de revelionul 2007/2008 Europe va concerta la Sibiu in Piata Mare, dupa cei de la The Prodigy si Reamonn (acolo unde tot in acelasi an, in noiembrie am fost la concertul celor de la Scorpions). Va dati seama ca am fost in culmea fericirii, mai ales ca as fi fost in stare sa merg si prin tarile vecine la concertele lor, si ei veneau tocmai in Sibiu. Am dat sfara-n-tara sa ne adunam o gasca puternica sa mergem la concert dar, din pacate, majoritatea celor din gasca aveau deja planurile facute pentru noaptea dintre ani. Va spun ca eram dispus sa merg si singur la concert. Pana la urma ne-am adunat 4 persoane care eram dispusi sa induram frigul din acea zi. Am ajuns la ora 16 in gara din Sibiu, de unde am plecat direct in Piata Mare unde ne-am postat in fata langa bara, asteptand ca favoritii mei sa urce pe scena. In ceea ce priveste concertele, va precizez doar atat: Exceptional! Vreau sa va spun ca fiecare formatie a avut o prestatie de nota 20, dar Europe au fost, in opinia mea, cei mai tari. Dupa concert ne-am pierdut noaptea prin barurile din Sibiu, pastrand in memorie amintirile "inca vii" ale concertului. La asa concerte sa tot mergi! Cu toate astea, nu mica mi-a fost mirarea sa aflu ca cei de la Europe vor concerta in Targu-Mures la Festivalul Peninsula, in data de 28 august anul acesta (2010 ), in aceeasi seara cu Phoenix si Omega. Va dati seama ca voi fi prezent. Dar pana atunci, sper sa ajung la concertul Iron Maiden din Cluj-Napoca (15 august, parcarea Polus Center)! UP THE IRONS !!! Numai bine! P.S. Sper ca nu v-am plictisit cu lunga mea povestire!

raducluj

Trebuie sa fii logat si sa faci parte din Fanclub ca sa raspunzi la acest mesaj. Intra in Fanclub

Vezi toate mesajele