FanClub METALHEAD

Intra in Fanclub

Adauga un mesaj nou Adauga POZE

What a Day !
Postat la: 09 August 2010

O amintire de nota 10 despre care vreau sa povestesc este concertul Scorpions de la Sibiu. Oare cine nu a auzit de acest mega-concert sustinut in aer liber? Ideea e ca mai rar,defapt in Romania aproape deloc nu ai sansa sa dai peste un asa concert colosal in aer liber, vorba aia moca. Oricum auzisem de concertul asta de prin septembrie si din clipa in care am aflat mi-am spus clar:" Voi fi acolo".Timpul a trecut si a venit in sfarsit ziua mult-asteptata de 10 noiembrie 2007.Tin minte ca m-am trezit dimineata pe la 6 ca nu cumva sa apara ceva de ultim moment si sa pierd trenul spre Sibiu. La ora 10 eram pregatit sa plec spre concert. Fiind iarna afara era un frig de nimeni nu iesea pe strada. In gara m-am mai intalnit cu inca 2 prieteni buni cu care planuisem demult sa merg la concert.Am luat biletele de tren si am astaptat sa vina odata trenul, incalzindu-ne la un pahar de vin fiert, si aveau sa mai vina multe altele dupa acesta.Cand credeam ca nu mai rezistam in gerul de afara in sfarsit a venit si trenul nostru " minunat".Oricine a calatorit cu trenul in Romania stie ce conditii de lux sunt pe la noi.Dar sa fim seriosi , cui i mai pasa de asta?Ideea e ca trenul era full, tin minte ca ne inghesuiam pe culoar ceva de speriat. Asta nu e nimic in comparatie cu ceea ce avea sa fie pe trenul de intoarcere.Dupa un drum de 2 ore si jumatate am ajuns in sfarsit in Sibiu, la vremea aceea " European Capital of Culture"( cu siguranta cel mai frumos oras din Romania). Dupa ce ne-am adaptat la frigul care nu ne parasise, ne-am interesat de un tren de intoarcere si am plecat direct spre Piata Mare.Era ora 3 cand am ajuns . Pentru o ora ne-am plimbat prin centru, dupa care la 4.15 exact ne-am asezat siguri pe noi in fata, in primul rand mai exact constienti ca aveam de stat acolo nu gluma. Dar ce mai conta asta, eram in primul rand, eram acolo.In deschidere canta Compact, care trebuiau sa urce pe scena la ora 7 fix. Am asteptat cu rabdarea care nu ma caracterizeaza pana la ora stabilita si nimic. Compact a urcat pe scena pe la 8. Dupa ce au deschis show-ul, au urcat pe scena Scorpionii pe care toata lumea i astepta cu mare nerabdare.Au deschis concertul cu piesa "Hour 1" dupa care au urmat piese cunoscute de toti precum" Lady Starlight","Still loving you","Dust in the wind" , "Send me an angel" ,"Humanity" sau desigur" Wind of change".Dupa 2 ore de show total concertul mult asteptat luase sfarsit, timpul trecand practic fara a fi simtit. Dupa concert ne-am plimbat cam o ora pe strazile Sibiului dupa care am plecat spre gara.Cand sa urcam in tren am avut parte de o surpiza: trenul era plin pana la refuz. Era lume peste tot. Din 6 vagoane cat avea trenul, se mai putea urca doar prin ultimul,atat era de plin, si jur ca nu exagerez absolut deloc,am vazut persoare care erau urcate pe suporturile de bagaje. Usurati ca in final am reusit sa urcam in tren, ne-am asezat pe jos unde am mai gasit loc, si acolo stateam foarte inghesuit apropo, si rupt de oboseala cum eram am adormit asa , acolo. M-am trezit aproape de orasul meu, bumacit de cat dupa toata aglomeratia. Am coborat din tren , am luat un taxi pana acasa din ultimii bani pe care i mai aveam . Atat de obosit eram ca am admormit direct. M-am pus in pat si somn de voie......... Abia astept concertul Iron Maiden care sunt sigur ca va fi macar la fel de bun ca acesta! Rock till I die ! The End !

chelseadorin

Trebuie sa fii logat si sa faci parte din Fanclub ca sa raspunzi la acest mesaj. Intra in Fanclub

Vezi toate mesajele