Campania 'Helping Hands Concert & Auction' organizata de Metallica a strans 1,3 milioane de dolari

de Cristi Nedelcu

Campania 'Helping Hands Concert & Auction' organizata de  Metallica a strans 1,3 milioane de dolari


Primul eveniment live-stream al trupei a avut loc pe 14 noiembrie. Cu ajutorul fanilor si al sponsorilor acesta a strans peste 1,3 milioane de dolari din bilete si licitatii.

Metallica le multumeste tuturor celor care au sprijinit fundatia AWMH donand si participand la licitatia online, urmand ca tot profitul sa fie donat organizatiilor Feeding America si American Association Of Community Colleges.

Trupa a interpretat un set acustic si un set electric ca parte a 'Live & Acoustic From HQ: Helping Hands Concert & Auction' ce a avut loc pe 14 noiembrie, acestea fiind transmise in direct de la sediul trupei din San Rafael, California.

Metallica nu este la prima initiativa de acest gen, trupa alaturandu-se inclusiv actiunilor caritabile locale desfasurate in tarile in care a concertat de-a lungul anilor. In 2019, Metallica a venit la Bucuresti in cadrul unui eveniment organizat de Emagic, parte din turneul World Wired Tour, ce a batut recorduri, fiind nu doar cel mai rapid vandut eveniment din Romania, dar si cel mai mare de pe Arena Nationala, in urma caruia trupa a donat 250 000 de euro Asociatiei Daruieste Viata, pentru construirea primului Spital de Oncologie si Radioterapie Pediatrica din Romania.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook