Chitaristul Metallica dezvaluie secretul longevitatii trupei

de Morrison

Chitaristul Metallica dezvaluie secretul longevitatii      trupei

Kirk Hammett, chitaristul trupei Metallica, a raspuns la o intrebare adresata de catre Scott Weiland, fostul solist Velvet Revolver.

Intrebarea lui Weiland a fost: Cum poate o trupa celebra sa reziste in timp?

Raspunsul chitaristului Metallica a fost urmatorul:

Au fost vremuri cand nu suportam nici macar sa ne privim unul pe altul, dar, cu toate astea, in adancul sufletului tineam inca unii la altii. Suntem cu adevarat o familie, si simtim asta si fata de Rob Trujillo, basistul formatiei. Respectam si iubim ceea ce au facut ceilalti membri in trecut. Viitorul este limpede si luminos pentru noi in acest moment. James Hetfield a spus intr-o zi: "Oamenii isi doresc ca noi sa fim impreuna". Este al naibii de adevarat. Oamenii ne vor impreuna, ca trupa, si pentru ei merita sa ramanem asa.

Dave Mustaine, solistul Megadeth, i-a felicitat pe Metallica cu ocazia apropierii ceremoniei Rock and Roll Hall of Fame, in care componentii Metallica vor fi premiati pentru intreaga activitate.

Mustaine le-a trimis o scrisoare deschisa, in care ii felicita pentru aceasta distinctie pe care o vor primi.

"Am avut placuta surpriza de a auzi ca Metallica intentioneaza sa ma invite si pe mine alaturi de ei, la aceasta ceremonie. Cu mult regret trebuie insa sa va anunt ca nu voi putea lua parte, deoarece sunt in turneu european cu Judas Priest. Vreau insa sa le transmit lui Lars (Ulrich) si James (Hetfield) ca sunt foarte mandru de ceea ce au realizat de-a lungul timpului. Le voi dori toate cele bune in continuare lor si familiilor lor, asa cum am facut-o intotdeauna", spune solistul Megadeth.

Noul album METALLICA, DEATH Magnetic, precum si multe alte materiale din discografia trupei, alaturi de tricouri si alte surprize, pot fi cumparate online pe Magazinul METALLICAaici.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook