Cum ar suna Master of Puppets daca ar fi fost scrisa de Slipknot

de Cristi Nedelcu

Cum ar suna Master of Puppets daca ar fi fost scrisa de Slipknot


„Master of Puppets” de la Metallica s-a auzit peste tot in aceasta vara. Starul in ascensiune pe TikTok si YouTube, Devin Taylor, s-a jucat si a combinat celebra piesa Metallica cu stilul binecunoscut al trupei Slipknot, pentru a oferi un "serious f--king treat" care a devenit viral prin intermediul platformelor sale.

Devin Taylor s-a folosit de popularitatea sa din social media si a reinterpretat clasica piesa „Master of Puppets” a celor de la Metallica, facandu-o sa sune ca si cum Slipknot ar fi scris de fapt aceasta piesa. Rezultatul final este unul chiar bun, realizat cu o viteza si un double kick care aduce un timbru proaspat versiunii originale, clasice.

„If Slipknot wrote master of puppets it’d be better than this, but here’s my take!”, a scris Taylor cu umilinta pe platformele de socializare, apoi s-a instalat si a inceput sa cante intr-un ritm febril si intens. Taylor si-a crescut numarul de urmaritori prin intermediul platformelor sale, dar reinterpretarea Metallica/Slipknot-„Master of Puppets” a devenit videoclipul sau cel mai iubit, eclipsand alte clipuri virale de pe platforma Tik Tok.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: