De vorba cu Metallica in 1999

de Morrison

De vorba cu Metallica in 1999
Richard Constantinidi, fost manager al trupei Luna Amara si in continuare manager artistic al agentiei Underdog, si-a deschis de curand un blog pe care il puteti accesa aici unde domnia sa va posta periodic materiale stranse din perioada in care a lucrat in cadrul TV satelit.

Va invitam sa cititi interviul realizat in compania lui James Hetfield, component al formatiei Metallica.

Interviul poate fi accesat aici.

Un scurt fragment poate fi citit mai jos:

R: La un moment dat, Metallica a suferit un accident tragic - ati trecut cu desavarsire peste asta? De ce ati decis sa continuati?

J: Nimeni nu poate s treaca peste moartea unui prieten foarte apropiat. Asta este partea dramatica de a fi apropiat de cineva: te doare daca nu mai este alaturi de tine.

Cliff traieste in continuare in noi toti si cred ca ii place tot ce facem.

Il caram cu noi in fiecare zi. Continuarea este un lucru de la sine de inteles. Sunt sigur ca asa si-ar fi dorit sa facem si este exact ceea ce vroiam si noi sa facem. Aceasta muzica a devenit un tratament; o terapie pentru a ne refula doliul, tristetea, furia, intrebarile si agresivitatea ce zacea in noi.

Noul album METALLICA, DEATH Magnetic, precum si multe alte materiale din discografia trupei, alaturi de tricouri si alte surprize, pot fi cumparate online pe Magazinul METALLICAaici.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook