Despre toleranta altor genuri muzicale

de Ionel Musat

Despre toleranta altor genuri muzicale


Citizen Journalism: Despre toleranta altor genuri muzicale

Sunt trecut de o anumita varsta , si activez destul de des pe acest site spre mirarea unora.

De cat timp sunt aici , am fost martorul unor discutii absolut penibile de tipul " Metallica este cea mai buna trupa rock din istorie". Desigur , aceasta persoana primea o multime de replici pozitive si negative si astfel , intr-un timp extraordinar de scurt se nastea o discutie absolut inutila.

N-am nimic cu o parere exprimata intr-un mod concis si civilizat , dar sunt foarte multe cazuri in care se ajunge la jigniri si amenintari. Hai sa ne aducem aminte si de vechea disputa Guns N Roses. Din nou , un comentariu civilizat si la obiect este binevenit , dar si in acest caz apar vesnicele jigniri , amenintari , certuri fara rost si liste intregi de comentarii absolut intuile.

Haideti putin sa ne maturizam , nu?

Dupa ce ca suntem putini ascultatori de muzica buna in tara asta , ne mai certam si ca chiorii.

Daca o persoana crede ca Axl Rose este o legenda vie , foarte bine. Asta nu inseamna ca trebuie sa ii sarim in cap cu comentarii de genul " ce vrei ma? du-te ba de-aici cu shaormarul tau nenorocit". Nu credeti ca ar trebui sa fim putini mai toleranti ? Daca nu esti de acord cu parerea acelui user , spune-i asta civilizat. Desigur , nu generalizez , dar am vazut multe cazuri aici.

De ce trebuie sa luam in ras o persoana care crede ca Metallica este cea mai buna trupa din istoria muzici moderne ? Normal , daca as posta asta undeva , m-as trezi imediat cu o serie de comentarii inutile care vor da nastere unei discutii INUTILE. Ca sunt prost , ca nu mai am alta muzica in cap , etc etc etc.

Nu mai spun. Cand s-a anuntat concertul Elton John la Bucuresti am citit cateva comentarii extraordinar de jignitoare la adresa acestui MARE ARTIST , ca, vai Doamne , asta este site de rock nu de "poponari". Si lista poate continua.

Inainte sa termin , nu pot sa uit nici disputele create de articolele despre alti artisti din alte genuri muzicale. Ce are daca posteaza cineva pe Metalhead un articol despre James Blunt sau Robbie Williams ? Pai are. Imediat se vor trezi niste destepti care vor arunca cu noroi in stanga si in dreapta ca asta e site de rock nu de "porcarii" si de "artisti de doi lei".

Ei bine , "porcariile" alea si "artistii de doi lei" reprezinta alte genuri muzicale. Daca noi ne certam ca chiorii pe niste subiecte absolut inutile atunci cred ca suntem infantili.

Nu generalizez , dar nu suport sa vad cum persoane se iau la cearta din motive penibile ( de exemplu .. cine e mai tare, Metallica sau AC/DC). Fiecare are gusturile lui si preferintele muzicale.

Haideti totusi sa fim mai toleranti si sa citim si o stire despre Elton John sau Madonna de exemplu , ca nu toata planeta se invarte in jurul rockului. Suntem inconjurati de muzica si dam dovada de intelepciune si maturitate daca luam cate putin din fiecare si acceptam toti artistii din jurul nostru.

Cu respect.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook