Formatii Controversate

de Guns N ROses

Formatii Controversate

Mai jos va prezentam un articol adaugat de Guns_N_ROses cu ajutorul tool-ului de Citizen Journalism oferit gratuit de METALHEAD. Scrie si tu !

Probabil ca,pentru unii,acest articol este cam ciudat.Oricum,am decis sa scriu despre niste formatii care la vremea lor(si probabil si in zilele de azi)au fost foarte controversate din cauza genului muzical,prestatiilor live,neintelegeri intre membrii formatiei,si altele.

1.The Beatles

Cu siguranta cea mai controversata formatiei a tuturor timpurilor.Aparuti in 1960,The Beatles au adus un nou gen muzical dansant,pe care multi oameni nu l-au acceptat datorita faptului ca miscarile nu sunt lente.

Pe vremea aceea,dansul lent era cel acceptat de societate,iar Beatles au venit cu ceva nou,ceva mult mai diferit.In orice caz,formatia a reusit performanta de a castiga 13 premii si 18 nominalizari la Grammy,si sa vanda peste 1.000.000.000. de albume in intreaga lume.

2. AC/DC

Anul acesta a avut loc in Romania un concert de 5 stele : AC/DC in cadrul Black Ice Tour.Un concert grozav,la care prestatia live nu a dezamagit publicul.Dar,in anii 70,80,90 si poate chiar in zilele de azi,AC/DC sunt considerati satanisti din cauza faptului ca solistii(Bon Scott si Brian Johnson) folosesc o voce ’’asemanatoare cu cea a unul om posedat’’(internet).

Si prestatiile live aduce astfel de critici din cauza entuziasmului pe care il are legendarul chitarist Angus Young,cat si pentru mascota lor si clopotele(folosite la interpretarea melodiei Hells Bells),cat si pentru numele melodiilor Hells Bells,Hell ain’t a bad place to be si Highway to Hell.Oricum,au vandut peste 200.000.000. de albume in intreaga lume,Back In Black fiin #2 cel mai bine vadnut album(49.000.000.).

3. Guns N Roses

Probabil va intrebati de ce GNR intra in acest articol.Ei bine,formatia a devenit controversata dupa plecarea lui Slash(chitara solo) si Duff McKagan(bass) datorita faptului ca Slash,pentru multi oameni,era cel mai important om din formatie(alaturi de Axl)care facea sound-ul formatiei,cu riffuri si solo-uri excelente.datorita stilului sau original(ochelari de soare si palarie)a fost pentru multi emblema formatiei,iar dupa plecarea sa, Guns N Roses nu a mai fost ceea ce a fost.Pe scurt : ’’Guns N Roses without Slash and Duff ain’t Guns ’’(internet users).

4.Metallica

Zeii Heavy Metal-ului au fost ca enuntul ’’Nu judeca niciodata o carte dupa coperta’’.La ce ma refer ?Pai,multi oameni din noua generatie considera muzica rock si metal satanista (sunt sigur ca macar o data a-ti auzit asta de la o persoana).

Si cum Metallica au avut cel mai mare succes(9 grammy si peste 100.000.000. albume vandute)oamenii au stiu doar de ei(mai putin de Slayer,Black Sabbath,Megadeth etc.)si datorita numelui au fost considerati de nestiutori,cei care au inventat acest gen satanist.Opinie :parerea lor este total gresita.

Sper ca v-a placut placut articolul.Imi cer scuze pentru greselile de scriere si gramatica pe care le-am facut.Sper ca v-a placut articolul.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook