Lars Ulrich nu sprijina ideea de tortura fizica sau psihica

de cristina_n

Lars Ulrich nu sprijina ideea de tortura fizica sau psihica

Bateristul Metallica, Lars Ulrich, a declarat intr-un interviu pentru The Rachel Maddow Show ca nu isi doreste sa sprijine prin niciun fel de mijloace tortura fizica si psihica, nici macar asupra prizonierilor de razboi sau asupra posibililor teroristi.

Ulrich a tinut sa puna capat neintelegerilor iscate in jurul formatiei Metallica, ai carei componenti facusera anul trecut o declaratie in care spuneau ca sunt mandri ca sunt folositi ca metoda de tortura asupra prizonierilor din irak.

"Este ciudat ca muzica Metallica care de obicei apropie oamenii, sa fie folosita pentru a rani fiinte umane. Noi nu sprijinim acest lucru si nici n-o vom face vreodata", spune bateristul Metallica.

In acelasi timp insa, bateristul Metallica spune ca este intr-adevar mandru ca mzuica trupei sale a incurajat tinerii soldati americani care au luat parte la razboi.

Pe METALHEAD SHOP gasesti - All Nightmare Long, al 44-lea single al formatiei, extras de pe cel de-al noualea album de studio, Death Magnetic. Acesta poate fi cumparat in format CD in trei variante de pe Metallica Shop aiciDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook