Legende: Metallica, Sex Pistols, Beatles

de Morrison

Legende: Metallica, Sex Pistols, Beatles

Inca o saptamana inca trei recomandari la sectiunea noastra de "Legende", sectiunea care promoveaza trupele fara de care muzica de astazi ar fi fost cu totul alta. Multi mi-au zis ca retraiesc anii tineretii si-si cauta casetele prin cutii uitate pe balcon ascultand trupele astea. Tot e bine, ne atingem undeva scopul.

Inainte de toate raspund la intrebarea eterna de pe mail: de ce nu scriu un articol din asta pe zi. Simplu, n-am timp. Sincer, as vrea. Tocmai de aceea va invitam pe voi sa scrieti si pana acum roadele au fost de bun augur: un articol ! Gata cu povestile ! Sa incepem cu probabil cea mai mare trupa de metal din toate timpurile (hateri, jos labele) METALLICA. Mare branza n-am ce sa povestesc pentru ca n-as termina in 3 ani. Va prezint doar un clip care va v-a face pielea de gaina chit ca va plac americanii sau nu. O filmare de acum aproape 20 de ani dintr-un concert intrat direct in istorie. Da, ala de la rusi cu 1 milion de spectatori. Enjoy Enter Sandman intr-o intepretare extraordinara si cu un public de poveste !A doua recomandare de astazi vine din Marea Britanie. N-or fi inventat Sex Pistols punk-ul (chiar nu l-au inventat, pe bune) dar au ramas un etalon destul de puternic pana si in zilele noastre. Nu s-o ridica Rotten la nivelul lui Vicious dar inca tine steagul sus. Ascultam astazi Anarchy In The Uk intr-o interpretare "de studio" si cu un Sid Vicious blond si mai normal ca niciodata cu aceiasi voce inconfundabila de betiv notoriu (se mandrea cu asta).Incheiem cu o trupa tot englezeasca dar din Liverpool, baietii aia care au inventat pe bune rock-ul modern si care innebuneau stadioane de femei. Nu, nu vorbim de Jonas Beavers ci de Beatles (scuzati comparatia dar e nostima). Urmarim Don't Let me Down din cadrul The Beatles Apple Rooftop Concert din 1969 cu un John Lennon pletos si inimos interpretand niste versuri de inima albastra numai bune pentru o zi de miercuri innorata. Dragi rockeri, o trupa care nu mai necesita nicio prezentare, The BEATLES !Atat pentru astazi. Pana saptamana viitoare nu uitati ca muzica buna nu moare niciodata !

MorrisonDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook