Metallica a spart recorduri la vanzarile de bilete

de Cristi Nedelcu

Metallica a spart recorduri la vanzarile de bilete


Primul show de stadion SOLD OUT in 24 de ore!

Biletele pentru concertul Metallica din vara anului viitor s-au vandut in timp record, in 24 de ore de la punerea in vanzare generala. Concertul va avea loc pe 14 august 2019, pe Arena Nationala din Bucuresti, si face parte din turneul european WorldWired.

Ziua de 28 septembrie a marcat un moment crucial in industria de live entertainment din Romania si cea mai rapida vanzare din istoria concertelor de pana acum, dar cu siguranta nu o noutate pentru show-urile Metallica din acest turneu. E dovada ca Metallica este in continuare una dintre cele mai mari trupe rock din lume, interesul si entuziasmul fanilor fiind si motivul pentru care biletele s-au epuizat intr-un timp atat de scurt.

Bilete pentru toate categoriile au fost puse in vanzare generala pe 28 septembrie, incepand cu ora 10:00, si in aproximativ 3 minute au fost epuizate mai multe categorii, existand zeci de mii de accesari simultane ale site-urilor de bilete. Primele epuizate au fost categoriile de gazon, urmate de cele cu loc in tribune. Pe parcursul zilei, in urma discutiilor cu echipa de productie a turneului, au mai fost eliberate locuri in mai multe categorii (inclusiv gazon) si puse direct la vanzare.

Au fost disponibile contingente limitate de bilete in perioada de presale. Desi nu este o procedura comuna pentru Romania, perioada de presale a fost valabila pentru toate concertele din turneul european WorldWired anuntat pe 24 septembrie, fanii trupei fiind obisnuiti cu acest mecanism.

Biletele au putut fi cumparate de pe iaBilet iar cei care achizitioneaza bilete din alte surse, inclusiv de pe site-uri de revanzare precum Viagogo, nu au garantat accesul la concert.

Partener media principal: ROCK FM

Parteneri media: Infomusic, Zile si Nopti, Sunete, Adevarul, Catavencii, Iconcert, Bestmusic
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook