Metallica dezvaluie proiectul secret (video)

de Chaos Lore

Metallica dezvaluie proiectul secret (video)


Pe site-ul oficial Metallica a fost publicat recent urmatorul mesaj, cu privire la proiectul despre care trupa a incercat sa nu dezvaluie detalii.

"Acum cateva luni Kirk Hammett al nostru a insinuat ca noul proiect Metallica 'nu este 100% un disc Metallica'. Chiar daca Kirk a sarit calul putin, suntem mandri sa anuntam ca am incheiat inregistrarile unui album full-length in colaborare cu nimeni altul decat legendarul Lou Reed".

"Inca de cand am avut onoarea sa cantam alturi de Lou la cea de-a 25-a aniversare a Rock And Roll Hall Of Fame in 2009, am tot lucrat cu ideea de a face un album impreuna".

"Am lucrat in studioul nostru de acasa. Pentru un proiect Metallica ar insemna ceva facut cu viteza luminii: am inregistrat 10 piese pana acum, in ultimele doua luni, insa nu stim sigur cand le veti putea asculta. Suntem mandri sa anuntam ca sesiunile de inregistrari s-au incheiat".


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: