Metallica ignorati de Rolling Stones

de Morrison

Metallica ignorati de Rolling Stones
Intr-un interviu recent, bateristul trupei Metallica, Lars Ulrich a declarat ca intalnirea cu veteranii de la Rolling Stones din cadrul turneului A Bigger Bang din 2005 i-a lasat un gust amar.

Motivul? Mick Jagger i-a tratat ca si cand ar fi avut boli incurabile. La inceput, cand au fost rugati sa deschida doua dintre concertele Rolling Stones, membrii trupei Metallica au fost incantati. La fata locului insa, lucrurile nu au mai fost la fel. "Un asistent care avea de gat vreo cinci statii de emisie-receptie, a venit la noi inaintea concertului si ne-a intrebat daca vrem sa facem o poza cu Rolling Stones.

Dupa ce am acceptat, omul ne-a dus pana la culoarul de acces spre stadion si ne-a spus sa asteptam. Cinci minute mai tarziu, au aparut si Rolling Stones insa jur ca nu s-au oprit. Charlie Watts ne-a salutat, Keith Richard a trecut pur si simplu, iar Mick Jagger s-a uitat la noi de parca urma sa-i dam o pneumonie sau ceva de genul asta. Avea o fata dezgustata.

S-au oprit, cred, pentru 3 poze, dupa care au plecat mai departe", a spus Ulrich. "Ulterior, asistentul a venit si ne-a spus: daca trupa accepta pozele, veti primi si voi un set. Experienta asta mi-a lasat un gust amar", a incheiat Ulrich.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-NewsletterZi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook