Metallica ofera un nou cadou fanilor

de Morrison

Metallica ofera un nou cadou fanilor
Formatia Metallica a tinut sa faca o supriza fanilor suedezi, care nu au putut asista pe 8 martie la concertul trupei, care a fost amanat din pricina toxiinfectiei alimentare a lui James Hetfield.

Nu numai ca show-ul a fost reprogramat, acesta urmand sa aiba loc pe data de 4 mai, dar, in plus, fanii vor primi la intrare un CD cu instructiuni despre cum pot downloada gratuit concertul la care vor asista, de la Globen in Stockholm.

Componentii trupei spun ca acesta este un cadou oferit ca recompensa pentru intelegerea fanilor.

Biletele achizitionate pentru data de 8 martie raman valabile pentru 4 mai.

Solistul Metallica, James Hetfield, si-a linistit fanii, anuntandu-i ca se simte aproape in intregime refacut, dupa toxiinfectia alimentara care l-a bagat in spital.

Hetfield si-a asigurat fanii ca este in proportie de 80% refacut, si si-a cerut scuze pentru faptul ca trupa Metallica a fost nevoita sa anuleze concertul din Suedia.

Noul album METALLICA, DEATH Magnetic, precum si multe alte materiale din discografia trupei, alaturi de tricouri si alte surprize, pot fi cumparate online pe Magazinul METALLICAaici.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook