Metallica si Lou Reed anunta data lansarii proiectului

de Chaos Lore

Metallica si Lou Reed anunta data lansarii proiectului


Proiectul celor de la Metallica alaturi de legendarul Lou Reed (ex Velvet Underground) se pare ca va fi lansat pe 1 noiembrie in America si pe 31 octombrie in restul lumii, potrivit site-ului oficial www.loureedmetallica.com.

Lou Reed a spus despre colaborarea cu Metallica: "este probabil cel mai tare lucru facut vreodata de cineva".

Vorbind cu o publicatie americana despre colaborarea cu Metallica si muzica pe care o face pentru productia "Lulu" (un musical bazat pe povesti scrise de Frank Wedekind), Reed a declarat:

"Nu cred ca Metallica ar vrea sa fie o trupa de Broadway (chicoteste). Sunt metalisti. Nu vor face asta. Dar versiunea lui "Lulu" pe care am facut-o cu Metallica este o inspiratie inaltatoare. Este poate el mai bun lucru facut vreodata de cineva. Ar putea naste un nou sistem solar. Nu glumesc si nu sunt egocentrist".

Despre felul in care versiunea Metallica a muzicii din "Lulu", Reed a declarat: "Exista doua povesti pe care Lulu este bazata, iar eu am rescris-o urmarind povestea originala, din punctul de vedere al lui Lulu si al variilor indivizi care o iubesc, pana il intalneste pe Jack Spintecatorul. Asadar versiunea Metallica va avea toate acestea, ba chiar si mai mult. Probabil va fi gata prin noiembrie."

"O casatorie facuta in rai. Am stiut inca din prima zi in care am cantat impreuna 'Mai, aceasta este prefectiunea, chiar in fata mea", a declarat Reed cu privire la colaborarea cu Metallica.

Lars Ulrich
a declarat si el: "Nu cred ca ne-am simtit vreodata atat de liberi. Nu exista nimci care sa fie in afara limitelor pentru noi, nimic care sa ne puna pe ganduri 'O, dar ce sa va intampla daca vom face asta?'. Puterea noastra consta in faptul ca nu putem da gres".
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: