Metallica si Lou Reed lanseaza un site

de lust blood

Metallica si Lou Reed lanseaza un site


A fost creat un site care se ocupa special de colaborarea celor de la Metallica cu faimosul Lou Reed.

In scurt timp, toate informatiile necesare se vor putea gasi pe www.loureedmetallica.com.

Lou Reed a spus despre colaborarea cu Metallica: "este probabil cel mai tare lucru facut vreodata de cineva".

Vorbind cu o publicatie americana despre colaborarea cu Metallica si muzica pe care o face pentru productia "Lulu" (un musical bazat pe povesti scrise de Frank Wedekind), Reed a declarat:

"Nu cred ca Metallica ar vrea sa fie o trupa de Broadway (chicoteste). Sunt metalisti. Nu vor face asta. Dar versiunea lui "Lulu" pe care am facut-o cu Metallica este o inspiratie inaltatoare. Este poate el mai bun lucru facut vreodata de cineva. Ar putea naste un nou sistem solar. Nu glumesc si nu sunt egocentrist".

Despre felul in care versiunea Metallica a muzicii din "Lulu", Reed a declarat: "Exista doua povesti pe care Lulu este bazata, iar eu am rescris-o urmarind povestea originala, din punctul de vedere al lui Lulu si al variilor indivizi care o iubesc, pana il intalneste pe Jack Spintecatorul. Asadar versiunea Metallica va avea toate acestea, ba chiar si mai mult. Probabil va fi gata prin noiembrie."
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: