Mustaine si Metallica

de Morrison

Mustaine si Metallica
Dave Mustaine a declarat recent pentru Total Guitar magazine ca nu a mai urmarit evolutia celor de la Metallica din ultimii ani. "Nu am ascultat 'St. Anger' nici macar o singura data. In ce ma priveste, ar putea la fel de bine sa fie un album country", a spus Mustaine. Dupa cum se stie, Mustaine a fost unul dintre membrii fondatori Metallica, fiind insa inlocuit in scurt timp de catre Kirk Hammett in postul sau de lead guitars.

Despre Hammett Mustaine nu are cuvinte de lauda, afirmand chiar ca acesta a devenit celebru interpretandu-i propriile solo-uri. "Nici nu-mi amintesc cand l-am vazut cantand pentru prima data, pe bune. Facea parte dintr-un opening band (EXODUS) si nu m-a impresionat cu nimic. Din nefericire, acest sentiment nu s-a schimbat nici pana in ziua de azi", spune chitaristul. In plus, Mustaine considera ca influenta pe care a avut-o Metallica asupra unor trupe din metalul actual este supraapreciata; e posibil ca Megadeth sa le fi influentat mai puternic, mai spune el.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook