Se lanseaza un album foto cu The Big Four si istoria thrash metal

de Buvnitz

Se lanseaza un album foto cu The Big Four si istoria thrash metal


Legendarul fotograf Brian Lew si Harald. O. Oimoen (D.R.I.) si-au unit fortele pentru a lansa un album foto intitulat Murder In The Front Row: Bay Area Bangers And The Birth Of Thrash Metal.

Albumul va fi lansat via Bazillion Points Books si va fi o retrospectiva a primilor ani in scena thrash metal. Cartea va contine si poze cu The Big Four.

Murder In The Front Row: Bay Area Bangers And The Birth Of Thrash Metal prezinta sute de poze din concerte si studio, materiale de arhiva, toate cu cele mai mari nume din scena thrash metal.

Veti putea gasi poze cu Cliff Burton la prima repetitie cu Dave Mustaine, Kerry King pe scena cu Megadeth, primele concerte Metallica si Slayer, prima intalnire intre Slayer si Metallica, poze cu Possessed, poze din primii ani Vio-Lence si Death Angel, Testament imbracati in haine religioase precum si aparitie Metallica la Day On The Green in 1985.

Albumul contine 300 de pagini in care sunt incluse si flyere ale unor concerte din anii 80.

Murder In The Front Row: Bay Area Bangers And The Birth Of Thrash Metal va fi lansata in aceasta toamna.

Pentru mai multe informatii puteti vizita www.murderinthefrontrow.comDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook