Spot audio The Big Four Live HD la The Light Cinema

de Buvnitz

Spot audio The Big Four Live HD la The Light Cinema

Pentru o singura noapte metalisti din intreaga lume vor trai o experienta unica: Marti, 22 iunie, Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax vor performa impreuna pe o singura scena si datorita tehnologiei prin satelit, poti trai acest eveniment unic in istorie alaturi de fani de pe tot mapamondul.

Concertele Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax care vor avea loc pe 22 iunie, in cadrul Sonisphere Bulgaria, vor fi transmise live in 800 de cinematografe din intreaga lume, printre care si The Light Cinema Liberty Center din Bucuresti.

Transmisiunea Live HD va incepe marti, 22 iunie, la ora 20.00 si va avea o durata de 4 ore si 15 min.

Spotul audio al evenimentului poate fi ascultat mai jos:


500.000 rock & metal videos on ROCKTUBE and METALHEAD

Spectatorii din sute de cinematografe din intreaga lume vor trai la unison emotiile de a vedea pentru prima data, impreuna, intr-o singura noapte, cele patru trupe-legenda ale heavy metal-ului pe o singura scena, in direct de la Sonisphere Festival, Sofia, Bulgaria.

Cele patru trupe au vandut milioane de discuri in toata lumea, au sustinut sute de concerte internationale insa, acesti giganti ai muzicii nu au impartit niciodata aceeasi scena…pana acum.

In decembrie 2009, cele patru trupe au anuntat ca isi vor uni fortele pentru a concerta in cadrul Festivalurilor Sonisphere, in doar sapte tari din Europa. Cu ocazia evenimentului din Sofia, The Big Four vor putea fi vazuti impreuna in intreaga lume.

Cumpara Bilete la Sonisphere - Click Aici

Castiga 2 abonamente la Tuborg Green Fest powered by SonisphereDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook