Concert Methedras diseara in Live Metal Club

de Morrison

Concert Methedras diseara in Live Metal Club
Live Metal Club prezinta in aceasta seara, de la ora 19.00, un concert Metal Shock: Methedras (Italy), MG42 (Ro), Tarantula(Ro) si Cyborg (Ro).

Zvonurile se confirma, acum este oficial, cei cinci rockeri ai binecunoscutei trupe italiene, METHEDRAS, revin la Bucuresti in cel mai tare club de rock din tara, LIVE METAL CLUB, ca urmare a succesului mare inregistrat in 2007.

Ziua de 28 februarie 2009, va fi una metal, baietii fiind pregatiti sa ne confirme binemeritatul lor renume european de Thrash-Death-Killing- Machine, alaturi de trupele romanesti MG42, Tarantula si Cyborg.

Concertul Katarsis Metal ShowDown, va incepe la ora 19.00 si va continua pana la ziua cu un after-party metal, nelipsit din traditia Live Metal Club Bucuresti.

Conform unei declaratii oficiale a trupei Methedras, postata pe pagina de MySpace, noul album intitulat Katarsis va fi lansat pe plan international in data de 28 februarie in Live Metal Club.


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook