MGMT se intorc la pop? (video)

de Chaos Lore

MGMT se intorc la pop? (video)


MGMT s-ar putea intoarce la un stil "pop super-satiric" si sa isi imparta show-urile in sectiuni diferite.

Americanii de la MGMT abordeaza alternative, psihedelic si experimental rock, dar si electro-pop.

Cel mai recent album, "Congratulations", a avut reactii total opuse din partea publicului si a casei de discuri. Aceasta din urma si-a propus sa supravegheze indeaproape lucrul la viitorul album, deoarece reprezentatii casei de discuri nu sunt multumiti de ultima directie muzicala a trupei.

Solistul Andrew Van-Wyngarden declara ca "Am discutat sa facem ceva cu spectacolele noastre, sa le impartim pe fiecare in jumatati, astfel incat sa fie definite mai clar".

"Nu am putut urma succesul primului album, pentru ca daca am fi incercat sa mai scriem o piesa cum a fost Kids ar fi fost fortat si am fi primit remarci negative", a adaugat el.MGMT au sustinut un concert in Manchester duminca, 26 septembrie, cand bateristul Will Berman a fost lovit de un pahar cu urina, venit din public.MGMT au fost nevoiti sa continue fara tobosar si apoi sa incheie concertul mai devreme, fara sa se intoarca pentru bis.

Ulterior, solistul Andrew Van-Wyngarden a negat intr-un comunicat faptul ca paharul continea urina, declarand ca era vorba de bere irlandeza.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook