Un fan a aruncat cu urina in MGMT

de Chaos Lore

Un fan a aruncat cu urina in MGMT


MGMT au sustinut un concert in Manchester duminca, 26 septembrie, cand bateristul Will Berman a fost lovit de un pahar cu urina, venit din public.

In urma intamplarii, Berman a parasit nervos scena imediat in timpul hitulul "The Handshake". Ceilalti muzicieni de pe scena nu au observat insa ce s-a intamplat si au intrebat publicul "Unde s-a dus Will?".

MGMT au fost nevoiti sa continue fara tobosar si apoi sa incheie concertul mai devreme, fara sa se intoarca pentru bis.

Ulterior, solistul Andrew Van-Wyngarden a negat intr-un comunicat faptul ca paharul continea urina, declarand ca era vorba de bere irlandeza.

Astfel de evenimente in care artistii sa aiba parte de obiecte aruncate in ei s-au mai intamplat si in cazul Guns N' Roses, cand fanii au aruncat cu pahare goale in Axl Rose, sau in cazul Kings Of Leon, cand acestia au avut parte de o ploaie de gainat venit de la un stol de porumbei insistenti.

MGMT au declarat ca cel mai nou album al trupei si cel de-al treilea nu primeste libertatea necesara din partea casei de discuri. Columbia se pare ca doreste sa le schimbe stilul muzical, deoarece nu sunt multumiti de noul sound al trupei.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook