Misiunea noastra


“If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses. – Henry Ford”

METALHEAD Meeting aflat deja la a saptea editie vine din necesitatea pietei muzicale romanesti de avea un festival dedicat tuturor niselor de rock si metal existente. Inca din 2013 am incercat sa oferim o reteta de trupe astfel incat in fieare zi stilurile muzicale ale trupelor cap de afis sa devina complementare. In 2013 am avut Hypocrisy, Hatesphere si Lake Of Tears, in 2014 am avut in doua editie Arkona, Moonspell si Sepultura si in a treia Finntroll si Paradise Lost urmand ca in 2015 deja festivalul sa treaca de la o zi la patru asa ca misiunea noastra devine din ce in ce mai facila putand aduce trupe ca Amorphis, Satyricon, Bloodbath, Triptykon, The Sirens, Primordial si multe altele la editia din 2015. In 2016 festivalul e mandru sa aiba ca headlineri nume precum Kreator, Eluveitie sau Dragonforce iar in  2017 am vazut Sepultura, Cradle Of Filth, Ross The Boss, Behemoth, Bucovina si multi altii!

Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Kreator, Eluveitie, Dragonforce, Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, in 2018 vom sarbatori 7 ani de METALHEAD Meeting . Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

Mottoul nostru, un citat de Henry Ford, enunta faptul ca niciodata nu am facut focus-groupuri si nu am facut sondaje pentru a afla ce isi doresc oamenii sa vada intr-un festival. Daca am fi facut asta probabil fiecare in parte ar fi dorit un lineup in acord cu stilul muzical pe care il asculta sau o gramada de trupe underground pe care le iubeste. In schimb, am hotarat sa ne bazam pe propriile noastre instincte si sa construim un afis de festival unde noua ne-ar placea sa mergem si de asemenea sa oferim in cadrul acestuia un set de activitati pentru ca deja Romania este la urmatorul nivel din punct de vedere concertistic si oamenii au nevoie si de alte lucruri de facut si nu doar de o scena unde canta niste trupe.

Incet, incet, vom creste impreuna si mai mult ca sigur vom pune Metalhead Meeting pe harta marilor festivaluri europene, acolo unde ii este si locul (daca nu l-am pus acolo deja)

Pastrand evident proportiile, inovatii precum iPad, iPhone, Android, iTunes sau Google nu au fost construite intreband oamenii ce-si doresc ci au fost niste rezultate ale unor minti inovatoare care au dorit sa simplifice viata oamenilor si sa o faca mai buna, misiune in care ne regasim perfect.

Inca din 2004 de cand am lansat metalhead.ro si am organizat primele concerte, am visat la un asemenea eveniment asa ca putem spune ca in iunie vom reusi dupa 10 ani sa ne vedem visul cu ochii. Bucurestiul si Romania aveau nevoie de un asemenea eveniment, noi alaturi de voi avem nevoie de Metalhead Meeting.

Va asteptam cu drag !

www.facebook.com/METALHEADMeeting

Abonamentele de doua zile se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Acestea costa 179 de lei pana pe 16 martie, 199 de lei pana pe 19 aprilie, 229 de lei pana pe 22 iunie si 250 de lei la intrare. La editia din 2018 nu avem Golden Circle.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Metalhead Meeting, our passion.. they wouldn’t understand.

Un eveniment METALHEAD Powered by ROCK FM

Leave a Reply