Misiunea noastra


“If I had asked people what they wanted, they would have said faster horses. – Henry Ford”

METALHEAD Meeting aflat deja la a sasea editie vine din necesitatea pietei muzicale romanesti de avea un festival dedicat tuturor niselor de rock si metal existente. Inca din 2013 am incercat sa oferim o reteta de trupe astfel incat in fieare zi stilurile muzicale ale trupelor cap de afis sa devina complementare. In 2013 am avut Hypocrisy, Hatesphere si Lake Of Tears, in 2014 am avut in doua editie Arkona, Moonspell si Sepultura si in a treia Finntroll si Paradise Lost urmand ca in 2015 deja festivalul sa treaca de la o zi la patru asa ca misiunea noastra devine din ce in ce mai facila putand aduce trupe ca Amorphis, Satyricon, Bloodbath, Triptykon, The Sirens, Primordial si multe altele la editia din 2015. In 2016 festivalul e mandru sa aiba ca headlineri nume precum Kreator, Eluveitie sau Dragonforce si cu bucurie sa va anunte ca deja pregatim lucruri senzationale pentru 2017 unde deja am anuntat Sepultura, Behemoth si Bucovina !

Dupa ce in editiile trecute ati vazut live trupe precum: Kreator, Eluveitie, Dragonforce, Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca in 2017 sa sarbatorim 6 ani de METALHEAD Meeting . Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

Mottoul nostru, un citat de Henry Ford, enunta faptul ca niciodata nu am facut focus-groupuri si nu am facut sondaje pentru a afla ce isi doresc oamenii sa vada intr-un festival. Daca am fi facut asta probabil fiecare in parte ar fi dorit un lineup in acord cu stilul muzical pe care il asculta sau o gramada de trupe underground pe care le iubeste. In schimb, am hotarat sa ne bazam pe propriile noastre instincte si sa construim un afis de festival unde noua ne-ar placea sa mergem si de asemenea sa oferim in cadrul acestuia un set de activitati pentru ca deja Romania este la urmatorul nivel din punct de vedere concertistic si oamenii au nevoie si de alte lucruri de facut si nu doar de o scena unde canta niste trupe.

Incet, incet, vom creste impreuna si mai mult ca sigur vom pune Metalhead Meeting pe harta marilor festivaluri europene, acolo unde ii este si locul (daca nu l-am pus acolo deja)

Pastrand evident proportiile, inovatii precum iPad, iPhone, Android, iTunes sau Google nu au fost construite intreband oamenii ce-si doresc ci au fost niste rezultate ale unor minti inovatoare care au dorit sa simplifice viata oamenilor si sa o faca mai buna, misiune in care ne regasim perfect.

Inca din 2004 de cand am lansat metalhead.ro si am organizat primele concerte, am visat la un asemenea eveniment asa ca putem spune ca in iunie vom reusi dupa 10 ani sa ne vedem visul cu ochii. Bucurestiul si Romania aveau nevoie de un asemenea eveniment, noi alaturi de voi avem nevoie de Metalhead Meeting.

Va asteptam cu drag !

www.facebook.com/METALHEADMeeting

Abonamentele de doua zile se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică de 1800 de puncte www.iabilet.ro/retea (in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet la urmatoarele preturi:

– EARLYBIRD: pana pe 15 ianuarie: 150 de lei Acces General si 200 de lei Golden Circle
– PRESALE: pana pe 23 iunie: 170 de lei Acces General si 220 de lei Golden Circle
– LA INTRARE: 200 de lei Acces General si 250 de lei Golden Circle

Abonamentele Golden Circle sunt in fata scenei iar numarul lor este limitat la 500 de bucati.

Metalhead Meeting, our passion, they wouldn’t understand.

www.metalheadmeeting.com

Un eveniment METALHEAD

15591138_10157871936970032_3232068703454280665_o.jpg

Leave a Reply