Ce cred artistii rock despre moartea lui Michael Jackson?

de cristina_n

Ce cred artistii rock despre moartea lui Michael Jackson?

Membrii unor trupe precum Van Halen, Queen si Poison au tinut sa faca cate o declaratie legata de pierderea suferita de industria muzicala - moartea Regelui Pop Michael Jackson, survenita ieri, 25 iunie.

Iata ce spune Brian May, chitaristul Queen:

"Pentru mine va ramane mereu acel pusti care venea la concertele noastre. Se imprietenise foarte bine cu Freddie Mercury, atat de bine incat au si inregistrat o piesa acasa la Michael. Piesa nu a fost lansata niciodata. Ne-a dat sfaturi de-a lungul timpului, legate de muzica noastra.

Este foarte greu sa descriu ce simt. Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca turneul lui ar fi avut loc. Ar fi fost o nebunie", incheie Brian May.

Eddie Van Halen, chitaristul Van Halen, spune:

"Sunt in stare de soc. Cred ca toata lumea este la fel la aflarea acestei vesti. Am avut placerea de a lucra cu Michael la Beat It, in 1983, si asta este una dintre cele mai dragi amintiri ale mele. Michael ne va lipsi tuturor. Sa se odihneasca in pace!"

Slash a spus la randul sau cateva cuvinte despre disparitia artistului: "O veste foarte foarte trista. Era un mare talent".

Rikki Rockett, bateristul Poison, spune: "O pierdere enorma. A fost deopotriva un geniu al muzicii si al cuvintelor. Nu va conteni niciodata sa ne inspire. R.I.P.!"
Zi-ne parerea ta:

Concerte recomandate:

ĂŽnscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook