Ce cred artistii rock despre moartea lui Michael Jackson?

de cristina_n

Ce cred artistii rock despre moartea lui Michael Jackson?

Membrii unor trupe precum Van Halen, Queen si Poison au tinut sa faca cate o declaratie legata de pierderea suferita de industria muzicala - moartea Regelui Pop Michael Jackson, survenita ieri, 25 iunie.

Iata ce spune Brian May, chitaristul Queen:

"Pentru mine va ramane mereu acel pusti care venea la concertele noastre. Se imprietenise foarte bine cu Freddie Mercury, atat de bine incat au si inregistrat o piesa acasa la Michael. Piesa nu a fost lansata niciodata. Ne-a dat sfaturi de-a lungul timpului, legate de muzica noastra.

Este foarte greu sa descriu ce simt. Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca turneul lui ar fi avut loc. Ar fi fost o nebunie", incheie Brian May.

Eddie Van Halen, chitaristul Van Halen, spune:

"Sunt in stare de soc. Cred ca toata lumea este la fel la aflarea acestei vesti. Am avut placerea de a lucra cu Michael la Beat It, in 1983, si asta este una dintre cele mai dragi amintiri ale mele. Michael ne va lipsi tuturor. Sa se odihneasca in pace!"

Slash a spus la randul sau cateva cuvinte despre disparitia artistului: "O veste foarte foarte trista. Era un mare talent".

Rikki Rockett, bateristul Poison, spune: "O pierdere enorma. A fost deopotriva un geniu al muzicii si al cuvintelor. Nu va conteni niciodata sa ne inspire. R.I.P.!"
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: