Jermaine Jackson pregateste un eveniment tribut in memoria fratelui sau

de Buvnitz

Jermaine Jackson pregateste un eveniment tribut in memoria fratelui sau

'Sunt foarte mandru ca Michael a imbogatit vietile atat de multor oameni. Nu numai cu muzica lui, dar si cu imensa lui generozitate. Uneori nu realizam cat de importanta este o persoana in viata noastra, pana in momentul trist cand pleaca de langa noi. Dar stiu in inima mea ca Michael va fi mereu cu noi. Mesajul lui a fost "Heal The World" (Vindecati lumea). Dar el singur nu putea sa realizeze asta.

Asa ca ne ramane noua aceasta datorie - sa ne asiguram ca fiecare dintre noi incearca sa facem lumea un loc mai bun. Michael si-a dat tributul sau. Acum e vremea sa o facem si noi.'

Acestea sunt cuvintele cu care Jermaine Jackson, fratele lui Michael, ne indeamna sa traim de acum inainte, pastrand vie amintirea regelui pop.

In sprijinul acestei idei, Jermaine Jackson pregateste un spectacol unic si grandios, care sa-i celebreze memoria: The Tribute - In memory of Michael Jackson. Este un mod de a ne lua adio, fara sa-l uitam, ducandu-i mai departe amintirea, idealurile si munca. Pentru o noapte, muzica lui Michael Jackson va reveni live pe scena. Unii dintre cei mai mari artisti ai lumii vor canta hiturile sale, intr-un decor cu adevarat regal, potrivit cu ceea ce inseamna Michael. Show-ul va aduna peste 90 000 de spectatori si va avea loc in fata Palatului Schnbrunn din Viena, pe 26 septembrie.

Chiar daca line-up-ul nu a fost inca anuntat, biletele s-au pus deja in vanzare. Fanii Michael din toata lumea asalteaza reteaua europeana de ticketing Eventim. In Romania, biletele vor fi disponibile din data de 24 august exclusiv prin reteaua Eventim.ro: librariile Carturesti, magazinele Germanos, magazinele Vodafone si online pe www.eventim.ro.

Informatii despre pregatirea show-ului puteti gasi pe www.thetribute2009.com.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: