Medicii lui Michael Jackson au scapat de acuzatii

de Chaos Lore

Medicii lui Michael Jackson au scapat de acuzatii

Anchetatorii din California au declarat ca cei sapte doctori care il tratau pe Michael Jackson nu vor fi acuzati de moartea cantaretului.

Anchetatorii au cercetat felul in care medicii megastarului ii prescriau medicamentele. S-a descoperit doar ca unul dintre cei sapte prescria retetele sub un alias.

Condrad Murray, medicul personal al lui Jackson, nu face parte dintre cei sapte doctori anchetati. Acesta s-a declarat nevinovat in cazul acuzatiilor de omor involuntar.

Avocatul tatalui megastarului spune ca este foarte dezamagit de vesti. "Faptul ca Michael lua medicamente gresit in ultimii sai ani de viata era important, iar faptul ca acest aspect nu a fost adus in vizorul public inseamna sa ignoram realitatea", a declarat avocatul.

Moartea lui Michael Jackson a fost catalogata ca omucidere de catre anchetatori, fiind cauzata de un mix de medicamante ce ar fi trebuit sa-l scape pe star de insomnie, anunta AP.

Medicul personal al King of Pop, in schimb, le-a declarat investigatorilor ca el de fapt incerca sa-l scape pe cantaret de dependenta pe care o capatase de anestezicul care i-a adus sfarsitul.

Testele efectuate asupra corpului lui Michael Jackson au dezvaluit ca acestuia i se administrase anestezicul propofol combinat cu cel putin alte doua sedative, fapt care i-a cauzat moartea, potrivit unei surse oficiale, citata de AP.

Pe baza acestor teste, Los Angeles County Coroner a etichetat decesul ca omucidere, potrivit sursei.

Catalogarea cazului ca homicid nu inseamna neaparat ca a fost comisa o crima, potrivit AP, dar nu este exclus ca doctorul Conrad Murray sa fie pus sub acuzare.

Prin intermediul avocatului sau, medicul a declarat ca nu i-a administrat lui Michael Jackson nimic care sa-i fi putut cauza moartea.

Conrad Murray le-a spus investigatorilor ca artistul a incetat sa mai respire al aproximativ 10 minute dupa ce s-a lasat induplecat si a indeplinit rugamintea pacientului de a-i fi administrat propofol, in jurul orei 10.40 a.m. Asta s-a intamplat dupa o noaptea intreaga de nesomn, in care Michael Jackson a luat mai multe tipuri de sedative ce n-au avut efect.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: