Michael Jackson a decedat la varsta de 50 de ani

de Buvnitz

Michael Jackson a decedat la varsta de 50 de ani

Michael Jackson, unul din cei mai populari artisti a tuturor timpurilor, ale carui albume au fost vandute in sute de milioane de exemplare, a decedat in data de 25 iunie. Informatia a fost confrimata de Cnn.com. Artistul avea 50 de ani.

Potrivit informatiilor, artistul s-a prabusit in vila sa din Los Angeles in jurul pranzului. Potrivit fratelui sau, Randy Jackson, cauza mortii a fost stabilita drept stop cardiac. Autopsia artistului este programata pentru azi, 26 iunie, un set de informatii complete fiind asteptate chiar in aceasta seara.

Michalel Jackson a fost printre primii fondatori ai fenomenului show buisness. A ajuns faimos cu Jackson 5, trupa pe care a format-o alaturi de fratii sai la sfarsitul anilor 60. La inceputul anilor 70, Ca artist solo, a dominat topurile cu Off The Wall, Rockin Witht You sau Don't Stop 'Til You Get Enough. Succesul a continuat chiar si pana in 1995 cand albumul HiStory a fost vandut in peste 7 milioane de exemplare.

In iulie 2008, dupa trei ani de tacere, Jackson a anuntat o serie de concerte la arena O2 din Londra. Concertele au fost ulterior amanate pentru 2010. La acea vrene, presedintele AEG Live, Randy Phillips declara: 'Este sanatos tun - nu exista probleme de sanatate.'

Michael Jackson a lasat in urma trei copii: Prince Michael I, Paris si Prince Michael II.

R.I.P.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Join the ranks ! LIKE us on Facebook