Michael Jackson a decedat la varsta de 50 de ani

de Buvnitz

Michael Jackson a decedat la varsta de 50 de ani

Michael Jackson, unul din cei mai populari artisti a tuturor timpurilor, ale carui albume au fost vandute in sute de milioane de exemplare, a decedat in data de 25 iunie. Informatia a fost confrimata de Cnn.com. Artistul avea 50 de ani.

Potrivit informatiilor, artistul s-a prabusit in vila sa din Los Angeles in jurul pranzului. Potrivit fratelui sau, Randy Jackson, cauza mortii a fost stabilita drept stop cardiac. Autopsia artistului este programata pentru azi, 26 iunie, un set de informatii complete fiind asteptate chiar in aceasta seara.

Michalel Jackson a fost printre primii fondatori ai fenomenului show buisness. A ajuns faimos cu Jackson 5, trupa pe care a format-o alaturi de fratii sai la sfarsitul anilor 60. La inceputul anilor 70, Ca artist solo, a dominat topurile cu Off The Wall, Rockin Witht You sau Don't Stop 'Til You Get Enough. Succesul a continuat chiar si pana in 1995 cand albumul HiStory a fost vandut in peste 7 milioane de exemplare.

In iulie 2008, dupa trei ani de tacere, Jackson a anuntat o serie de concerte la arena O2 din Londra. Concertele au fost ulterior amanate pentru 2010. La acea vrene, presedintele AEG Live, Randy Phillips declara: 'Este sanatos tun - nu exista probleme de sanatate.'

Michael Jackson a lasat in urma trei copii: Prince Michael I, Paris si Prince Michael II.

R.I.P.
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate: