Chitarile lui Michael Schenker, furate din studioul de inregistrari

de Alin Pildner

Chitarile lui Michael Schenker, furate din studioul de inregistrariIn weekendul care tocmai s-a incheiat, hotii au dat iama in studioul in care chitaristul Michael Schenker (ex-UFO, Scorpions) pregateste un nou album si au furat instrumente si echipamente audio.


Cu toate ca inca se trec in revista obiectele furate, printre chitarile disparute se numara si o "Dean Chrome V" - model din care s-au produs numai trei exemplare. Mai mult decat atat, chitara este cu adevarat una unicat, fiind adaptata specificatiilor lui Schenker.


Michael Schenker se afla la Kidroom Studios in Greven (Germania) pentru inregistrarea unui nou disc semnat Temple Of Rock - "Spirit On A Mission".
Pana la definitivarea noului disc, care va fi, cu siguranta, intarziata de acest incident neplacut, va invitam sa ascultati "Land of Thunder"- piesa preluata de pe cel mai recent disc Temple of Rock - Bridge the Gap (2013).
Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: