Fostul solist Rainbow, Graham Bonnet a lansat "Private I: The Archives Vol. 1"

de Elena Paraschiv

Fostul solist Rainbow, Graham Bonnet a lansat


Fostul solist Rainbow, Alcatrazz si Michael Schenker Group, Graham Bonnet a lansat primul volum dintr-o serie de arhive care apartin carierei sale solo.

Intitulat "Private I: The Archives Vol. 1", contine materiale nelansate care au fost inregistrate in 1975, inainte ca Bonnet sa fie inlocuit in Rainbow de Ronnie James Dio in 1979.

Graham Bonnet isi aminteste ca: "Acele sesiuni de inregistrari erau amuzante si era interesant sa inregistrez pentru prima data propriile compozitii. Am avut oameni minunati care au cantat alaturi de mine. Rick Wakeman a cantat pentru una dintre piese, la fel ca si Phillip Goodhand-Tait si sotia mea din acel moment, actrita, Adrienne Posta. Am cantat la mai multe instrumente, dar si producatorul meu Kaplin Kaye a facut la fel".

Piesele au fost remasterizate in intregime si prezinta o latura a vocii lui Graham pe care multi nu au auzit- o. Materialul "Private I - The Archives Vol. 1" contine 12 piese.

01. Here Comes The Rain

02. What's This 'Ere Then

03. Private Eye

04. Let Me Off This Time / Saturday's Gone

05. Back-Row In The Stalls

06. She May Not Be Much To Look At

07. Ade's Song

08. Mamma Mine

09. Relaxae (Jazz Me)

10. Don't Drink The Water

11. Dreams (Out In The Forest)

12. We're Free

Graham Bonnet a dezvaluit recent ca a pus bazele unui proiect muzical. Graham Bonnet Band se numeste si alaturui de Bonnet , proiectul ii mai include pe chitaristul Conrado Pesinato si pe basistul Beth-Ami Heavenstone. In acest an au anuntat ca vor pleca intr-un turneu, iar playlistul va contine atat piesele mai vechi ale lui Graham, cat si compozitii noi.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: