Michael Schenker va lansa un nou album - "Spirit On A Mission"

de Elena Paraschiv

Michael Schenker va lansa un nou album -


Legendarul chitarist Michael Schenker va lansa un nou album de studio "Spirit On A Mission" pe 23 martie. Viitorul material ii include si pe membrii trupei Temple Of Rock: tobosarul Herman Rarebell (ex-Scorpions), basistul Francis Buchholz, vocalistul Doggie White (ex-Rainbow) si Wayne Findlay.

"Spirit On A Mission" include 12 piese care evidentiaza stilul distinctiv si dinamic al lui Schenker, sustinut de ritmul alert si pe alocuri agresiv al lui Rarebell, dar si al lui Buchholz.

Michael Schenker spune despre titlul albumului: "In urma cu ceva timp, cineva m-a intrebat cum m-as dori ca oamenii sa isi aduca a minte de mine si am spus "ca un spirit intr-o misiune, care raspandeste bucuria muzicii dintr-un loc al expresiei pure".

Scotianul Doggie White care a fost si compozitor pentru albumul lui Schenker lasa personalitatea sa se reflecte in fiecare nota, iar Wayne Findlay aduce stilul clasic al lui Schenker la un alt nivel.

"Spirit On A Mission" este o colectie de piese extraordinara, un material exploziv in care piesele imbina perfect nuante de intuneric si lumina.

Noul material a fost inregistrat la Kidroom Studios in Germania si produs de Michael Voss si Michael Schenker.

"Spirit On A Mission" tracklist

01. Live And Let Live

02. Communion

03. Vigilante Man

04. Rock City

05. Saviour Machine

06. Something Of The Night

07. All Our Yesyerdays

08. Bulletproof

09. Let The Devil Scream

10. Good Times

11. Restless Heart

12. Wicked

13. Searching For Freedom (instrumental)

Rock On!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:

Înscrie-te la newsletter


Like us on Facebook