Mihai Margineanu si Watt Club se alatura cauzei Evei Maria

de Chaos Lore

Mihai Margineanu si Watt Club se alatura cauzei Evei Maria


Watt Club se alatura cauzei Evei Maria si organizeaza un concert umanitar sustinut de Mihai Margineanu pentru a sustine strangerea de fonduri necesare trimiterii la tratament a Evei.

Micuta Eva Maria Grigorescu in varsta de 4 ani a fost diagnosticata pe data de 21 Ianuarie a.c. cu Leucemie Acuta Limfoblastica, fiind in prezent internata la spitalul Fundeni. Succesul tratamentului depinde de realizarea acestuia la o clinica de specialitate din strainatate.

Impresionati de dificultatile pe care le confrunta familia Grigorescu, conducerea Watt Club a decis sa se implice activ in strangerea de fonduri necesare tratamentului, pentru a aduce un zambet pe buzele micutei Eva si a intrezari o sclipire de speranta in ochii parintilor ei. In acest sens Watt Club va organiza un concert exceptional sustinut de Mihai Margineanu pentru a o sustine pe Eva in crancena lupta pentru supravietuire pe care o poarta la doar 4 ani.

„Atunci cand suntem sanatosi, ne dorim sa ducem la indeplinire foarte multe lucruri si uitam de multe ori ca avem cel mai important lucru din lume. Am fost profund miscati de problemele pe care le confrunta familia Grigorescu si am vrut sa contribuim intr-un fel la sansele Evei de a lupta cu boala si de a o depasi. Asadar, va asteptam alaturi de noi la Watt Club la concertul exceptional sustinut de Mihai Margineanu pentru a o ajuta pe Eva Maria sa supravietuiasca” declara Nicolae Mihailescu, proprietaru clubului.

Pretul biletului la eveniment este de 200 lei, intreaga suma stransa in urma concertului urmand a fi donata familiei Grigorescu. Pentru a rezerva locuri la eveniment ne puteti contacta la 021/3206024. Persoanele care doresc sa salveze viata unui copil pot dona fonduri suplimentare in conturile deschise la BRD, sucursala Mosilor: Lei - RO12BRDE426SV42546784260 / Euro - RO04BRDE426SV42546944260.

Asa ca vino joi, 10 martie, incepand cu ora 21 alaturi de Watt Club si Mihai Margineanu si ajuta-ne sa luptam pentru a salva viata unui copil nevinovat!Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter

Intra si pe Canalul de Whatsapp METALHEAD si afla prima oara cine canta in Romania!


Ne gasesti si pe Instagram


Concerte recomandate:

Cele mai citite