Mircea Baniciu concerteaza la Sala Palatului

de Morrison

Mircea Baniciu concerteaza la Sala Palatului
Mircea Baniciu isi invita admiratorii la concert. Artistul va sustine un spectacol, la care isi va aduce si prietenii, pe data de 3 decembrie 2008, la Sala Palatului din Bucuresti.

Biletele pentru concertul lui Mircea Baniciu au 5 categorii de preturi: Categoria I: 200 RON, Categoria II: 150 RON, Categoria III: 100 RON, Categoria IV: 80 RON si Categoria V: 50 RON.

Tichetele vor putea fi achizitionate in curand de pe site-urile bilete.ro si blt.ro.

Spectacolul va incepe la ora 19.00, iar artistul va avea langa el cativa dintre cei mai buni prieteni ai sai, cu care a cantat de-a lungul anilor pe scena in diverse formule.

Mircea Baniciu s-a remarcat in muzica romaneasca la inceputul anilor '70 cand a devenit solistul vocal al legendarei trupe Phoenix .

In vara anului 2008 Baniciu a lansat primul album solo dupa 17 de ani, timp in care a cantat in formatii precum Pasarea Colibri sau Phoenix . Acest moment a reprezentat revenirea pe scena intr-o noua formula, alaturi de trupa Pacifica.

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook