Concert Mircea Vintila in Music Hall Bucuresti

de Chaos Lore

Concert Mircea Vintila in Music Hall Bucuresti


Miercuri, 9 martie, Mircea Vintila canta in Music Hall. Din seria de concerte „Blowing in The Wind”, cel mai noul club de live din peisajul bucurestean, Music Hall, locul unde sunetul de calitate este la el acasa, va invita la o seara dinamica cu Mircea Vintila, unul dintre „corifeii” folk-ului romanesc.

Mircea Vintila are o activitate discografica si concertistica bogata. Cantecele sale debordeaza de melodicitate si o atentie deosebita acordata "vorbelor". De la „Lordul John” la „Drama de cartier”, fanii vor savura o lista intreaga de adevarate hituri.

Mircea Vintila a cantat alaturi de alti prestigiosi artisti (Mircea Florian, Marcela Saftiuc, Doru Stanculescu) la primul festival studentesc de folk din anul 1971, la clubul „303” al Politehnicii bucurestene, apoi la clubul „Universitas”, la „Casa de Cultura a Studentilor” si in Cenaclul Flacara.

A editat primul disc single, Pamantul deocamdata – Mielul, in anul 1974. In 1975 lanseaza un alt disc single, Hanul lui Manuc – Bade Ioane. Urmeaza primul LP de mare succes in 1976, intitulat Crezul meu, o parte din piese fiind orchestrate de Dan Andrei Aldea.

In 1990 primeste Marele Premiu pentru intreaga Activitate in cadrul Festivalului National de Muzica Folk "Om bun". Urmeaza o serie de turnee in Austria, Franta, Germania, Rusia si Slovacia. Sustine spectacolul "Fata in fata cu lumea" la Teatrul „Bulandra”, alaturi de Florian Pittis, cu care in anul 1992 editeaza albumul Nu trantiti usa. La acest album colaboreaza pentru prima data cu Mircea Baniciu si Vlady Cnejevici, care s-au implicat ca orchestratori in realizarea materialului.

In 1992 fondeaza impreuna cu Mircea Baniciu, Florian Pittis si Vlady Cnejevici grupul Pasarea Colibri
Seara va fi deschisa de trupa EVERPLAY, formatia rezidenta a clubului Music Hall, compusa din muzicieni cu experienta, avand un playlist alcatuit din muzica anilor “60 –”80.

Prin urmare, Music Hall va aduce un suflu nou in viata de noapte a Bucurestiului si pune la dispozitia publicului un spatiu aerisit, aflat in imediata vecinatate a statiei de metrou Basarab. Cu 180 de locuri la mese, parcare, personal instruit, zambitor si amabil, Music Hall vine in intampinarea dorintei fiecarui client de a se relaxa si a petrece seri mai mult decat agreabile.

Biletele se pot procura la intrare sau pe www.biletoo.ro. Pentru informatii si rezervari, sunati la numarul 0736.941.655. Spectacolul va incepe la ora 21:00, iar pretul unui bilet va fi de 20 lei. Te asteptam in Music Hall pentru o seara live perfecta.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: