Concert Mircea Vintila si Jul Baldovin in Mojo Club Bucuresti

de Chaos Lore

Concert Mircea Vintila si Jul Baldovin in Mojo Club Bucuresti


E-Folk Events si Clubul MoJo BritRoom au placerea de a va invita marti 22 februarie 2011 incepand cu ora 20:30 la un concert extraordinar in compania lui Mircea Vintila unul din cei mai cunoscuti artisti folk din Romania.

Mircea Vintila este un interpret roman de muzica folk, cu o activitate discografica i concertistica bogata. Cantecele sale debordeaza de melodicitate si o atentie deosebita acordata "vorbelor". De la „Lordul John” la „Drama de cartier”, fanii au savurat o lista intreaga de adevarate hituri.

Mircea Vintila
s-a nascut pe 23 Martie 1949 la Bucuresti si a fost interesat de muzica din copilarie. A urmat Scoala de Muzica (clasa viola). A terminat „Liceul Lazar” i apoi a absolvit Institutul de Construcii in anul 1974.

A cantat alaturi de alti prestigiosi artisti (Mircea Florian, Marcela Saftiuc, Doru Stanculescu) la primul festival studentesc de folk din anul 1971, la clubul „303” al Politehnicii bucurestene, apoi la clubul „Universitas”, la „Casa de Cultura a Studentilor” si in Cenaclul Flacara. Despre Mircea Vintila s-a scris mult si o sa se mai scrie mult in continuare, dar suntem siguri ca vom asculta pe 22 februarie piese precum “Mielul”, “Hanul lui Manuc”, “Laptaria lui Enache” si multe alte piese de referinta pentru muzica folk.

Invitatul special al serii este Jul Baldovin ce va canta alaturi de Mircea Vintila pe scena clubul MoJo BritRoom.

Pretul unui bilet este de 20 Ron si respectiv 15 Ron pentru elevi si studenti. Biletele se pot achizitiona de la intrarea in club.Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: