Folk-ul se intoarce la Vama Veche

de Morrison

Folk-ul se intoarce la Vama Veche
Emeric Imre, Ducu Bertzi, Fara Zahar, Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici, Mircea Vintila si Ovidiu Mihailescu canta saptamana asta in Vama Veche, in cadrul festivalului Folk'n Vama, informeaza ziarul Telegraf.

Evenimentul, organizat in memoria interpretului de muzica folk Nicu Vladimir, se afla deja la a doua editie si se desfasoara pe terasa restaurantului Papa la Soni.

Prima seara (22 iulie) a festivalului Folk'n Vama va fi animata de Emeric Imre si invitatii sai. In seara de 23 iulie, canta pe terasa Papa la Soni Ducu Bertzi, iar joi sunt invitati baietii de la Fara Zahar.

Vineri vor canta folk in Vama Mircea Baniciu si Vlady Cnejevici. In ultimele doua seri ale festivalului sunt invitati Mircea Vintila si Brambura (26 iulie) si Ovidiu Mihailescu (27 iulie).

Nicu Vladimir a fost un apreciat cantaret de muzica folk. El s-a nascut pe data de 8 decembrie 1950 si s-a stins din viata in luna octombrie a anului 1995.

In iulie 2007, la Vama Veche, a fost organizata o gala folk in memoriam Nicu Vladimir.

Bestmusic


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: METALHEAD Newsletter


Concerte recomandate: