Biografie Misanthrope



Misanthrope

Genuri muzicale:
ProgressiveDeathMelodic

Trupe similare:
Sepultura  Nightwish  Tarja Turunen  Pink Floyd  Muse  Epica  In Flames

Misanthrope este o formatie ce provine din Franta. Numele trupei este preluat din piesa Le Misanthrope, ce ii apartine lui Moliere. Stilul trupei este foarte tehnic, puternic influentat de dramatismul francez.
Directia muzicala a trupei se incadreaza in zona progressive/tehnical death metal, undeva intre Opeth si In Flames. Misanthrope pune accent pe partea de clape si ocazional pe voce clean. In 1999 si 2000, revistele Hard'N'Heavy si Hard Rock Mag au votat Misanthrope drept cea mai buna trupa din Franta.
Trupa a anuntat ca va lansa un nou album la finele anului 2007.

Stil: melodic death metal/progressive death metal/avant-garde metal/extreme metal

Componenta:
Phillipe De L'Argiliere - voce/chitara
Jean-Baptiste Boitel - chitara/clape
Gregory Lamber - chitara
Anthony Scemana - chitara
Jean-Jeaques Moreac - bas
Gael Feret - tobe

Discografie:
Inductive Theories - 1989
Crisis Of Soul - 1990
Hater of Mankind - 1991
Variation on Inductive Theories/Kindgdom of the Dark - 1993
Miracles: Totem Taboo 1994
1666..Theatre Bizarre - 1995
Visionnaire - 1997
Libertine Humiliations - 1998
Misanthrope Immortel - 2000
Recueil d'Ecueils: les Epaves et Autres Oeuvres Interdities - 2000
Sadistic Sex Daemon - 2003
Misanthro-Therapie - 2004
Metal Hurlant - 2005
MISANTHROPE
www.misanthrope-metal.com
www.myspace.com/misanthropeofficial


Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook