Misfits nu se vor reuni

de Morrison

Misfits nu se vor reuni
Glen Danzig a discutat recent cu Miami New Times, despre The Lost Tracks of Danzig, un set de doua CD-uri care trece prin vechea cariera Danzig. Artistul declara ca e foarte multumit ca aceste piese apar in sfarsit in forma buna, pentru ca fanii au ascultat doar versiuni proaste de pe internet. Materialul contine un booklet care explica istoria fiecarui track pierdut, ce crede Glenn despre piesa si de ce nu a ajuns pe albumul original.

Pana spre sfarsitul albumului, este clar ca Glenn Danzig este un om care si-a urmat mereu propriul drum in viata. Acesta declara: "Nimeni nu poate sa imi spuna mie ce sa vorbesc sau ce sa fac. Nu imi pasa daca albumul meu nu este numarul 1. Nu ma intereseaza. Nu mai sunt atat de multi bani in industria muzicala acum. As putea sa fac miliarde de dolari cu o reuniune Misfits, dar asta nu se va intampla niciodata".


Dacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook