Mogwai au lansat un videoclip nou: How To Be A Werewolf

de Chaos Lore

Mogwai au lansat un videoclip nou: How To Be A Werewolf


"How To Be A Werewolf" este cel mai nou videoclip al trupei de post-rock Mogwai si poate fi urmarit pe METALHEAD accesand linkul de mai jos.

Piesa apartine albumului "Hardcore Will Never Die, But You Will", cel de-al saptelea material discografic al formatiei, ce va fi lansat pe 14 februarie. Videoclipul este un cut dintr-un nou scurt-metraj semnat de Antony Crook.

Mogwai - How To Be A Werewolf

Albumul a fost inregistrat in vara in studiourile Chem 19, in Hamilton si mixat la The Castle Of Doom. ''Hardcore Will Never Die, But You Will'' a fost produs de catre Paul Savage (omul din spatele albumului intitulat ''Mogwai Young Team'' in 1997), via Rock Action Records.

Pentru Statele Unite data lansarii este 15 februarie 2011, unde trupa a semnat recent cu Sub Pop pentru America de Nord. Mogwai porneste in turneu anul viitor in ianuarie si februarie urmand sa concerteze atat in Scotia, Irlanda, UK, Europa dar si in Statele Unite si Japonia.

Tracklistul albumului "Hardcore Will Never Die, But You Will" este:

White Noise
Mexican Grand Prix
Rano Pano
Death Rays
San Pedro
Letters To The Metro
George Square Thatcher Death Party
How To Be A Werewolf
Too Raging To Cheers
You''re Lionel RichieDacă vreți să vă înscrieți la newsletterul METALHEAD și să aflați primii ce trupe mari vin în România, dați un click aici: bit.ly/METALHEAD-Newsletter

Concerte recomandate:


Like us on Facebook