Biografie MOKOMA



MOKOMA

Genuri muzicale:
GrungeThrash

Trupe similare:
Metallica  Sepultura  Slayer  Pantera  Megadeth  Nirvana  Bullet for My Valentine

Country: Finland
Label: Sakara Records
Website: www.mokoma.com

Formed in: 1996

1996-2002 Grunge Rock
2003- Thrash metal

Line-up
                     
Current members:
1996-  Marko Annala - vocals
1997-  Kuisma Aalto - guitar, vocals
1998-  Tuomo Saikkonen - guitar, vocals
2001-  Janne Hyrkäs - drums
2004-  Santtu Hämäläinen - bass
Former musicians:
1997-1998  Roope Laasonen - keyboards
1997-2003  Heikki Kärkkäinen - bass
1998-1999  Janne Hynynen - drums
1999-2001  Raikko Törönen - drums
Tour musicians:
1999  Mikko Ruokonen - drums
2000-2001  Juhana Tuomas "Pätkä" Rantala - drums
 
 

Discography
6.5 6.5 8.5 8.2 9.1 9 9.1 8.1 8.6
1999 Valu
2001 Mokoman 120 Päivää
2003 Kurimus
2003 Punainen Kukko [EP]
2004 Tämän Maailman Ruhtinaan Hovi
2004 Mokoma [DVD]
2006 Kuoleman Laulukunnaat
2006 Viides Vuodenaika [EP]
2007 Luihin Ja Ytimiin
 
 



Aboneaza-te la newsletter
Join the ranks ! LIKE us on Facebook